4: Min kirkebok for de født i 2015


Velkommen til 4 årboka lørdag 25. januar og søndag 26.januar

En eksklusiv lørdagsaktivitet kun for 4/5 åringene som er født i 2015 (med følge av en foresatt) med påfølgende gudstjeneste på søndagen.

 

Utdeling av 4-årsbok for de som er født i 2015

Lørdag 25. januar inviteres 4/5 åringene til kirken kl.11.00-13.00  og søndag 26. januar kl.11.00.

Egentlig så skulle vi ha vært sammen i oktober – men det gikk dessverre ikke! Nå håper vi at dere vil komme hit nå i januar og være med på 4-årssamling da (selv om du skulle ha blitt 5 iløpet av januar!!)På samlingen  lørdag skal vi synge sammen, leke litt, høre fine fortellinger fra boken dere skal få, spise litt mat og kanskje skal vi også lage noe fint. (Husk å gi beskjed om evt allergier på påmeldingen mtp maten).

Boken får dere på søndagen på gudstjenesten. Da blir dere spesielt invitert til en sprell levende gudstjeneste her i kirken. I gudstjenesten skal vi kanskje få synge noen av sangene vi har lært på samlingen, og så skal dere få komme frem og få boken med navnet deres inni.

Klikk her for påmelding.

Alle barn i menigheten som fylte 4 år i 2015 (og er medlemmer og tilhørende til Sunde menighet) vil i disse dager motta invitasjon i posten til å få 4-årsbok. Tiltaket er åpent for alle i den oppgitte aldersgruppen. Arrangementet avholdes normalt i løpet av høstsemesteret, men ble i høst utsatt.

Menighetens trosopplæringsplan ønsker at 4-åringene skal få oppleve kirken som et kjekt og spennende hus, som også er deres hus, at de kan få bli bedre kjent med Jesus som en trofast venn som elsker dem og liker å være sammen med barna. Vi ønsker også at arrangementet skal gi anledning til å få nye venner og introdusere dem for andre aktuelle tilbud vi har i menigheten.

Dette gjøres gjennom at barna inviteres til  i kirken (én samling á 2 timer) der de får bli litt kjent med boken de skal få, leke, synge, ha fortellerstund, lage noe fint og spise litt sammen. De inviteres samtidig til gudstjeneste den påfølgende søndagen med utdeling av 4-årsboken.

Kontakt:

Trosopplærer Cathrine Vidnes på e-post: cv886@kirken.no


 

Tilbake