15: Follow me training


FollowMe training er ledertrening for 10.klassinger, og er et kurs i regi av Den Norske kirke.

 

FollowMe training er ledertrening for  
10.klassinger, og er et kurs i regi av Den Norske kirke.

Lederkurset går over 5 kvelder i løpet av et år, med mulighet for å være med på en weekend! I tillegg skal alle som er med ha praksis i menigheten på en valgfri aktivitet. 
 
Du kan være med i Connect eller KRIK-styret, som konfirmantleder eller kanskje du har lyst til å være leder på aktiviteter for barn - som LysVåken eller vennefest på halloween? Vi prater sammen om hva du synes er gøy, og så finner vi en aktivitet som pas¬ser til det du ønsker og har tid til. 
 
Dere får også være med resten av follow me-gjengen i Sunde på noen samlinger for å bli litt kjent med de andre ungdomslederne i kirka. Vi har en skikkelig bra gjeng som tar imot alle med åpne armer - og ønsker å ha DEG med i gjengen! 


Kurset avsluttes med utdeling av kursbevis som kan brukes på CVen. Supert for de som tenker å ha en deltidsjobb videre fremover! 


Vi starter med SPARK sammen med alle follow me - menighetene lørdag 24. august! Det blir en super¬gøy dag og en skikkelig kickoff for året!


Det koster 200,- å være med på kurset. Dette er inkludert kveldsmat hver gang og follow me-genser! Du blir også medlem i NMSU som er en frifond-organisasjon som gir ungdomsarbeidet i kirken økonomisk støtte.

Finn mer info her!


 

Tilbake