Åpen babysangdag


Velkommen til Åpen Babysangdag 29. august kl. 11-13

 

Vi inviterer deg og ditt barn til en herlig opplevelse med musikk og samvær på vår Åpen Babysangdag! Dette er en spesiell dag hvor foreldre og barn i aldersgruppen 0-1 år får muligheten til å bli introdusert til babysang. Babysang er en fantastisk aktivitet som styrker båndet mellom deg og barnet ditt gjennom musikk, sang og lek.

29. august kl. 11 - 13

 

Hva er Babysang?

Babysang er mer enn bare musikk – det er en tid hvor dere kan knytte tettere bånd i en trygg og stimulerende atmosfære. Gjennom enkle sanger, rim og bevegelser hjelper vi barn med å utvikle sine sanser, motorikk og språkforståelse. Det er også en flott anledning for foreldre å møte andre i samme situasjon, dele erfaringer og skape nye vennskap.

 

Babysang hele året

Vi har babysang hele året, og du er selvfølgelig hjertelig velkommen til å delta når som helst. Våre ukentlige samlinger gir kontinuitet og glede i hverdagen, og dere kan bli med når det passer dere.

 

Hvorfor delta?

- Styrk båndet til barnet ditt gjennom musikk og sang

- Møt andre foreldre og barn

- Stimuler barnets utvikling på en morsom og engasjerende måte

- Skap gode minner sammen

 

Lunsj og påmelding

Denne dagen vil vi også servere lunsj til alle deltakere. For å delta, er det viktig at dere melder dere på innen påmeldingsfristen 17. juni. Deltakeravgiften er 50 kr per barn, og dette inkluderer lunsj. Vi vil gjerne at hver familie skal føle seg spesielt velkommen, og at dere får all informasjon dere trenger for å kunne delta. Husk, alle er invitert, selv om du ikke har mottatt en invitasjon i postkassen. Ta gjerne med hele barselgruppen og meld dere på!

 

Påmelding HER!

Vi ser frem til å møte deg og ditt barn på vår Åpen Babysangdag! Sammen skal vi skape en dag fylt med musikk, latter og glede.

 

Hjertelig velkommen!

Tilbake