Duesamling


ENDELIG KAN VI INVITERE DEG
TIL Å BLI MED PÅ
DUESAMLING!

Du er velkommen til årets duesamling og krøllesamling! Vi skal synge og leke sammen med barna, og skape minner som varer. Arrangementet er spesielt tilrettelagt for barn som fyller 1 år i år, og deres foreldre.

Foreldre får muligheten til å bli kjent med andre som har barn i samme årskull. Dette er en ypperlig anledning til å bygge nettverk og utveksle erfaringer. Vi vil ha aktiviteter som hjelper oss å få god kontakt med barna, slik at vi kan ha en fin og koselig stund sammen.

Kom og bli med på en dag full av glede, latter og samhold!

 

DET BLIR UTDELT HVER SIN DÅPSDUE TIL ALLE BARNA

Dette er et symbol vi ønsker å dele ut ca. 1 år etter at barnet ble døpt.

I Matteus 3,16 står det at Den hellige ånd kom ned over Jesus i form av en due da han ble døpt. Dette har gjort duen til et symbol for Den hellige ånd, og den opptrer ofte i tidlige fremstillinger av dåp.

Vi gleder oss til å treffe dere alle sammen!

NB! Vi setter også stor pris på om dere vil melde barnet deres inn i gruppen Duesamling - Sunde kirke. Det koster 50kr og dette gjør at vi kan søke om støtte til midler for å lage arrangement som dette. Dere blir meldt av gruppen etter endt duesamling, så dere trenger ikke tenke på om det blir gjentagende betaling.

Påmeldingsfrist: 17. juni

Påmelding HER! 
(påmelding til duesamling)


Medlemspåmelding HER! 
(denne påmeldingen er for at vi kan søke om støtte)

Tilbake