9år - Tårnagent-helg

Blir du 9 år i år og liker mysterier?

Logo med et kirketårn inni et forstørrelsesglass med teksten tårnagent helg

Har du lyst å gå på symboljakt I kirken? Lurer du på hva slags mysterier du finner i bibelen? Liker du agentmat? Vet du at det står noe utenpå alle kirkeklokkene i Norge?

Det finnes tårnagenter i kirkene i hele landet, og vi håper at du har lyst å være en av dem!

Sunde menighet inviterer alle de i Sunde / Kvernevik som går i 3. klasse til å være med som Tårnagenter!

Agentene vil i løpet av disse dagene måtte løse oppdrag og mysterier, de vil få en egen agentkode og på søndagen vil alle som kommer til kirken få vite hva agentene har funnet ut!

Foreldre, søsken og venner til agentene er spesielt invitert til gudstjenesten på søndagen kl 11.00.

Arrangementet er gratis

• Men vi setter også stor pris på om dere vil melde barnet deres inn i gruppen.
    Det koster 50kr og dette gjør at vi kan søke
    om støtte til midlerfor å lage arrangement som dette.
    Dere blir meldt av gruppen når arrangementet er over,
    så dere trenger ikke tenke på om det blir gjentagende betaling.