Babysang


Babysang, en ukentlig samling torsdager kl. 11.00.

Vi fyller rommet med latter, sang og varme, og gir foreldre og barn en mulighet til å knytte bånd, dele erfaringer og støtte hverandre, både gjennom musikk og lunsjtidssamtaler.

 

KL. 11 I SUNDE KIRKE

Babysang er en hjertevarmende stund fylt med latter, sang og fellesskap. Hver torsdag klokken 11.00 samles foreldre og smårollingene deres for å synge sammen og nyte en hyggelig lunsj. Det er ikke bare en aktivitet for barna, men også en mulighet for foreldre å knytte bånd og dele erfaringer i en støttende atmosfære.

 

Mens de søte små sitter på fanget eller danser rundt i rommet, fylles luften med melodiøse toner av kjente barnesanger. Fra "Bjørnen sover" til "Lille Petter Edderkopp", hver sang blir en anledning til å glede seg over øyeblikket og skape spesielle minner sammen.

 

Etter den musikalske økten samles alle ved bordet for å nyte sin medbrakte matpakke, og der kan det starte en samtale som er fylt med deling av erfaringer, utveksling av råd om søvnvaner, historiefortelling om barnas morsomme øyeblikk, og gjensidig støtte gjennom både utfordrende og gledelige opplevelser med å oppdra barn.

 

Det sosiale aspektet av babysang er like viktig som sangen selv. Foreldrene bygger et fellesskap og et støttende nettverk som varer langt utover de ukentlige møtene. Det er et sted der ingen føler seg alene i foreldrerollen, og der latter og vennskap blomstrer.

 

Så, hver torsdag klokken 11.00, fylles rommet med latter, sang og varme. Babysang er ikke bare en aktivitet på timeplanen, det er et øyeblikk av fellesskap og glede som foreldre og barn kan se frem til hver uke.

Tilbake