Julemesse lørdag 23.november i Sunde kirke

Årets julemesse er lørdag 23.november kl.12.00 og utover.

Tradisjonen tro blir det julemesse i år også. Vi er i full gang med forberedelsene, og loddsalget er igang.  Støtt opp og kjøp lodd!

Og har du mulighet for å bidra med tid og krefter så er det bare å bli med.  Det blir loddsalg  hvor det er behov for en hjelpende hånd 14. og 15. november. Ta kontakt med daglig leder Margreta  om du kan bidra et par timer.

Vi skal også ha tre kvelder til å lage mat og ting til julemessen. Disse datoene er:

• Mandag 11. november. Vi lager diverse mat som skal selges.
  • Mandag 18. november. Vi lager gravlegg og kranser. STERKE MENN ETTERLYSES TIL Å BINDE OPP. Mat og kaker lages på kjøkkenet.
  • Tirsdag 19. november. Vi pynter gravlegg og kranser. KREATIVE PERSONER ETTERLYSES. Vi forbereder mat og pynter salgsvarer.

Det er ikke påmelding, kom på det som du liker og passer for deg.

Dersom du liker best å lage ting hjemme , er det bare å sette igang. Du kan komme på menighetskontoret for å hente kakebokser.

Vi trenger mange hender på selve dagen, her finner du oppgaveskjema som du kan benytte om du har tid og lyst å bidra.