OSS TO - SAMMEN


Det blir PARKVELD "Oss To - sammen" i Sunde kirke onsdag 20.oktober kl. 20.00 til 22.00, kr 500,- pr par. Dette inkluderer en FuelBox PAR (verdi kr. 599,-) Påmelding og betaling innen 10. oktober. bit.ly/osstosammen
 

 

Gründeren bak FuelBox Berta Lende Røed leder kvelden. Parene blir sittende med FuelBoksen mellom seg, og får en smak på hva den kan hjelpe med.

Det viktigste vi kan gjøre for å ta vare på kjærligheten i et parforhold er i følge ekspertene å dyrke den gjensidige nysgjerrigheten. Men hvor enkelt er det? Hva skal vi snakke om hele tiden?

Gründeren bak FuelBox savnet de gode samtalene med sin egen mann og utviklet boksen som i dag finnes i tusenvis av hjem i Norge og i flere andre land.

Bli med oss på en morsom, inspirerende og engasjerende kveld med påfyll til dere og parforholdet, og dra hjem med boksen som serverer gode samtaler som aldri går ut på dato.

Arr: Diakongruppa i Randaberg og Stavanger

Arrangementet ble først planlagt til 19. mai, men måtte utsettes pga. smitteverntiltakene på dette tidspunktet.(arrangement som samler personer fra flere kommuner bør utsettes eller avlyses)

 

Tilbake