Småbarnssang INNTIL VIDERE AVLYST!!

INNTIL VIDERE AVLYST!!

Bli med på småbarnssang!

«Sang er fantastisk trosopplæring! Vi som jobber med musikk i kirken vet det. Sangene bærer innholdet i troen vår: bønner, lovsanger og fortellinger. Når vi synger er vi deltakere på flere måter. Vi bruker stemmen og kroppen vår, vi synger sammen og blir et fellesskap.»

(Sitat fra Småbarnssang sitt hefte.)

For barn i årene etter babysang sammen med foreldre/foresatte.

Onsdager kl. 17.00 – 18.15
(inkludert tid til medbrakt kveldsmat)

Pris:
200,- inkludert kaffe, te og frukt (ta med egen niste) for hele høsten 2019. Det kan betales inn til
konto 3201.31.65628 eller vipps(søk: Sunde sokn(122681), medlemskontingenter, småbarnssang.)  Merk med barnets navn på betalingen!

Påmelding her!

Ansvarlig er leder for barne-, ungdoms og familiearbeidet i Sunde menighet, Pål Grindland. Vi samles for å synge, spille rytmeinstrumenter og skape en trygg og god relasjon. Foreldre/foresatte er med hele tiden og gjennom de ulike aktivitetene får de anledningen til å oppleve kvalitetstid med sine kjære små.

Alle barn er musikalske og elsker musikk og bevegelse!