Småbarnssang

Bli med på småbarnssang!

«Sang er fantastisk trosopplæring! Vi som jobber med musikk i kirken vet det. Sangene bærer innholdet i troen vår: bønner, lovsanger og fortellinger. Når vi synger er vi deltakere på flere måter. Vi bruker stemmen og kroppen vår, vi synger sammen og blir et fellesskap.»

(Sitat fra Småbarnssang sitt hefte.)

For barn i årene etter babysang sammen med foreldre/foresatte.

Onsdager kl. 17.00 – 18.15. (inkludert tid til medbrakt kveldsmat)

Vi har samling alle onsdager frem til og med 13.mai (med unntak av vinterferieuken og påskeferien)

Pris:
200,- inkludert kaffe, te og frukt (ta med egen niste) for hele våren 2020. Det kan betales inn til
konto 3201.31.65628 eller vipps(søk: Sunde sokn(122681), medlemskontingenter, småbarnssang.)  Merk med barnets navn på betalingen!

Ansvarlig er terapeut og kirkemusiker Alexandra Orzechowska- Niedziela. Vi samles for å synge, spille rytmeinstrumenter og skape en trygg og god relasjon. Voksne er med hele tiden og gjennom de ulike aktiviteter får de anledningen til å oppleve kvalitetstid med sine kjære små.

Alle barn er musikalske og elsker musikk og bevegelse!