Speideren 1.-7. klasse

Meld deg på som speider nå! Som speider opplever du mye sammen med vennene dine. Sammen skal vi også tenne bål, lage mat på bålet, slå opp telt og bygge tårn som vi kan holde utkikk i. Du bare må bli med!

I Sunde Menighet driver vi en speidergruppe som er tilknyttet Norges KFUK/KFUM. Vi har 4 tropper: Oppdagere (1.-2. klasse), Stifinnere (3.-4. klasse), Vandrere 1 (5.-7. klasse) og Vandrere 2 (Ungdomsskole, se mer info under Ungdom).

De tre yngste troppene møtes onsdager:
Oppdagere og Stifinnere fra kl 17.30 til ca kvart på syv.
Vandrere 1 fra kl 18.00 til kvart over syv.
Første møte i høst (2020) er 26. august.
Vi møtes i Sunde Kirke. Vi er stort sett alltid ute (det er også pga Korona-situasjonen), så ha på gode klær.

Kontingenten for høst-semesteret er 250kr.

Dersom du er interessert i mer informasjon eller å melde seg på, ta kontakt med Tarald Svanes , 48 10 43 08 / tarald.svanes@lyse.net, eller Cathrine  Pedersen Vidnes , 46 91 31 24 / cv886@kirken.no.

Vi er også avhengig av at et visst antall foreldre kan være med som hjelpere. De som melder seg vil få opplæring i basis speiderferdigheter. Som hjelper forventes det ikke at du er med på alle møtene. Ett møte i løpet av semesteret er bedre enn ingenting. Er du interessert i å bidra, ta kontakt med Tarald Svanes , 48 10 43 08 eller på e- post:  tarald.svanes@lyse.net