Speideren 1.-4. klasse

Meld deg på som speider nå! Som speider opplever du mye sammen med vennene dine. Sammen skal vi også tenne bål, lage mat på bålet, slå opp telt og bygge tårn som vi kan holde utkikk i. Du bare må blir med!

Høsten 2019 starter Sunde Menighet opp igjen med Oppdagere for de som går i 1. og 2. klasse, og Stifinnere for de i 3. og 4. klasse.

Når:   Onsdager

Tid:    kl 17.30-18.30

Sted: Sunde kirke.

Første møte blir onsdag 4. september i kirken.

De aller fleste møtene blir ute. Det blir hver uke så lenge det er lyst, dvs frem til høstferien, og deretter annenhver uke.

Kontingenten blir 300kr pr semester.

Siden dette forventes å være populært anbefales det å melde seg på:

Meld deg på som Oppdager her!

Meld deg på som Stifinner her!

Vi er også avhengig av at et visst antall foreldre kan være med som hjelpere. De som melder seg vil få opplæring i basis speiderferdigheter. Som hjelper forventes det at du blir med på ett speidermøte ca en gang pr måned, og en tur i semesteret. Hvis ikke mange nok foreldre blir med som hjelpere, blir det vanskelig å starte med Oppdagere og Stifinnere. Ert du interresert i å bidra, ta kontakt!

Kontakt:

Leder barne-, ungdom og familiearbeid
Pål Grindland