Speideren 1.-4. klasse

Meld deg på som speider nå! Som speider opplever du mye sammen med vennene dine. Sammen skal vi også tenne bål, lage mat på bålet, slå opp telt og bygge tårn som vi kan holde utkikk i. Du bare må bli med!

Høsten 2019 startet Sunde Menighet opp igjen med Oppdagere for de som går i 1. og 2. klasse, og Stifinnere for de i 3. og 4. klasse.

Når:   Onsdager ( regelmessigheten kan variere etter årstid)

Tid:    kl 17.30-18.30

Sted: Sunde kirke

De aller fleste møtene blir ute. Det er satt opp semesterplan som dere får når dere begynner i Speideren

Kontingenten blir 300 kr pr semester.

Dersom du er interessert i mer informasjon eller å melde seg på, ta kontakt med Tarald Svanes , 48 10 43 08 eller på e- post: tarald.svanes@lyse.net.

Vi er også avhengig av at et visst antall foreldre kan være med som hjelpere. De som melder seg vil få opplæring i basis speiderferdigheter. Som hjelper forventes det at du blir med på ett speidermøte ca en gang pr måned, og en tur i semesteret. Hvis ikke mange nok foreldre blir med som hjelpere, blir det vanskelig å starte med Oppdagere og Stifinnere. Er du interessert i å bidra, ta kontakt med Tarald Svanes , 48 10 43 08 eller på e- post:  tarald.svanes@lyse.net.