Bli konfirmant i Sunde 2024/2025


Lurer du på om du vil bli konfirmant hos oss?
Å være konfirmant i kirken er ikke bare for de som tror.
Det er like mye for deg som tviler eller er nysgjerrig.
Du kan også melde deg på selv om du ikke er døpt... 
 


Vi gleder oss til å ønske velkommen til neste års konfirmanter og håper at akkurat DU har lyst til å være med på vårt spennende konfirmantopplegg!  I konfirmanttiden får du lære mer om deg selv og om Gud og du får mulighet til å utforske noen av livets mange spørsmål sammen med andre. Vi kommer tilbake med mer informasjon om hvordan undervisningsopplegget blir etter hvert, med hensyn til tidspunkt og sammensetning av grupper, etter at alle har meldt seg på. 

Datoen for neste års konfirmasjonsgudstjenester er: 
Lørdag 26. og Søndag 27.april . 
 


Ikke døpt? Konfirmasjonsopplegget i Sunde menighet er åpent for alle. På selve konfirmasjonsgudstjenesten er det imidlertid en forutsetning at man er døpt. Ved påmelding til konfirmasjon gir man beskjed om konfirmanten er døpt eller ikke. I løpet av året vil det bli mulighet til å bli døpt for de som da ønsker det.

Det blir sendt ut invitasjon med mer informasjon, i posten til hele 2010-kullet (dere som er medlemer) i april. Har du ikke fått invitasjonen i posten kan du ta kontakt med oss (se konfirmant prestens epost nederst i artikkelen her). Alle er velkomne til å bli konfirmant i Sunde Menighet!
 

 

 

 


Her er informasjon om tilrettelagt konfirmasjonsopplegg (for ungdommer med utviklings-  / funksjonshemming) som er felles for menighetene i Stavanger og er i Madlamark Kirke, trykk  HER

 

Spørsmål kan rettes til: 

Sokneprest                                                      Ungdomsarbeider
Rolf Arne Tjøstheim                eller               Sondre Søndervik 
rt848@kirken.no                                            ss547@kirken.no 


VELKOMMEN SOM KONFIRMANT 2025 I SUNDE MENIGHET! 
VI GLEDER OSS TIL Å TREFFE DERE! 

 

Tilbake