Babysang

Velkommen til babysang i Sunde kirke

Babysang

For foreldre med barn 0-1 år.
Mandager kl. 11-12.30.

Pris: 200kr

Vi stiller med kaffe, te og frukt. Ta med matpakke om du ønsker.

Ansvarlig er terapeut og kirkemusiker Alexandra Orzechowska-Niedziela. Dere får inspirasjon til å skape en unik relasjon mellom mor/far-barn gjennom musikk, og ha det gøy med musikk hjemme. Et samling for både baby og voksne.

Alle barn er musikalske og elsker musikk og bevegelse. Før barn lærer å snakke kan de utrykke og utfolde seg gjennom musikk. I kirken bruker vi babysang som kanal for trosopplæring med de minste, og ønsker gjennom dette å speile Guds kjærlighet til dem.

Det oppstår mange gylne øyeblikk på babysang-samlingene våre og dere får et trygt og godt felleskap for både dere og barna. Samlingene vil bære preg av at det er tilpasset barnets alder.

Håper dere har lyst til å være med på dette!

Betaling skjer enten til konto 3201.31.65628 eller på Vipps (søk: Sunde sokn(122681, medlemskontingenter, babysang). Merk med barnets navn på betalingen.

Alle mandager med unntak av vinterferien (24.02) og påskeferien (6.04 og 13.04). Siste gang før sommerferien er mandag 11.mai.

Kontakt:

Alexandra Orzechowska-Niedziela