Velkommen som konfirmant i Sunde 2021/22

Lurer du på om du vil bli konfirmant 2022 i Sunde Menighet? Konfirmasjonstiden i kirken er ikke bare for deg som tror. Å være konfirmant i kirken er like mye for deg som tviler eller er nysgjerrig.

Vi gleder oss til å ønske velkommen til neste års konfirmanter og håper at akkurat DU har lyst til å være med på vårt spennende konfirmantopplegg!  I konfirmanttiden får du lære mer om deg selv og om Gud og du får mulighet til å utforske noen av livets mange spørsmål sammen med andre. Vi starter opp rett etter høstferien, og gleder oss til å reise på weekend til Horve Ungdomssenter en helg i november. Vi kommer tilbake med mer informasjon om hvordan undervisningsopplegget blir etter hvert med hensyn til tidspunkt og sammensetning av grupper. Datoen for neste års konfirmasjonsgudstjenester er lørdag 23.april. Vi kommer tilbake til klokkeslett.

Ikke døpt? Konfirmasjonsopplegget i Sunde menighet er åpent for alle. På selve konfirmasjonsgudstjenesten er det imidlertid en forutsetning at man er døpt. Ved påmelding til konfirmasjon gir man beskjed om konfirmanten er døpt eller ikke. I løpet av året vil det bli mulighet til å bli døpt for de som da ønsker det.

Det ble sendt ut invitasjon, med mer informasjon, i posten til hele 2007-kullet (dere som er medlemer) rett etter 17.mai. Påmeldingsfristen gikk ut andre uka i juni, men du har likevel mulighet til å gå inn og melde deg på i dag. Informasjonsmøte for foreldre og foresatte ble avholdt 16. juni, men her er lenke til orienteringen som ble gitt. Første post på konfirmantprogrammet er å være med på "Jærgårds" fredag kveld 20. august ( vi kommer tilbake til mer informasjon når tiden nærmer seg.

Selve konfirmantsamlingen starter opp etter høstferien, dvs. torsdag 21. oktober kl. 17-19. Vi gleder oss til å treffe dere alle, men må ta forbehold om eventuelle endringer i opplegg og datoer som følge av Corona-situasjonen. Som menighet følger vi de til enhver tid gjeldende anbefalinger og regler som gis av myndighetene.

Spørsmål kan rettes til sokneprest Rolf Arne Tjøstheim rt848@kirken.no. Mer informasjon og påmelding  finner du sunde-menighet.no

VELKOMMEN SOM KONFIRMANT 2022 I SUNDE MENIGHET!

Her kan du melde deg på til konfirmasjon